Opinie

1,0 rating
19 kwietnia 2022

does cialis cause backache Xnivdz https://bestadalafil.com/ – buy cialis on line Iptxaw Yqlfzd secretion of milk Cialis How Much Is Amoxicillin 875 Bzlfvi https://bestadalafil.com/ – Cialis

attadcarm
5,0 rating
13 marca 2022

Potwierdzam profesjonalizm i doświadczenie Pana Michała. Sprzedaż mieszkania przeprowadzona fachowo, sprawnie, nieuciążliwie.
Obsługa administracyjna i „papierkowa” przebiegła bardzo sprawnie. Fundamentem współpracy jest możliwość zaufania, jakim warto obdarzyć Pana Michała. Pełen profesjonalizm w każdym calu, co nie wykluczyło ludzkiego-empatycznego podejścia. Klient zaopiekowany w 100%, świetna i szybka komunikacja, prowadzenie całej transakcji kompleksowo, od A do Z.
Dyspozycyjność, wsparcie i pomoc w kwestii załatwienia wszystkich formalności. Szczerze polecam współpracę!

Mira
5,0 rating
9 marca 2021

Pan Michał to profesjonalista. W dodatku bardzo mily a cała transakcja zakupu mieszkania w Gdyni przebiegła sprawnie. Załatwione od momentu oględzin do przekazania mieszkania bardzo szybko i po mojej myśli. Dziekuje panu za współpracę!!!!

Agnieszka
5,0 rating
12 grudnia 2019

Jestem bardzo zadowolony z agencji Pana Michała ma doskonałe podejście i dużą wiedzę. Mogę z pewnością polecić agencje MK HOUSE.

Jacek
5,0 rating
12 listopada 2019

Pan Michał to kompetentna a przy tym jakże miła persona. Bardzo dobrze prowadziło mi się z nim rozmowę odnośnie zakupu oraz doboru mieszkania. W pełni mogę polecić jego usługi, jestem zadowolony i będę również polecać znajomym

Mikołaj
5,0 rating
19 października 2019

Kupiliśmy za pośrednictwem Pana Michała Nasz wymarzony własny kąt, i szczerze mówiąc to zdecydowanie możemy polecić! Przejrzeliśmy chyba wszystkich pośredników w Trójmieście, i praktycznie każdy zainteresowany był tylko wysokością prowizji, natomiast tutaj widać było zaangażowanie i zainteresowanie Naszymi potrzebami tak żebyśmy byli w 100% zadowoleni 🙂 Teraz mieszkania szukają moi rodzice i już skontaktowałem ich z MK House 🙂 POLECAMY !

Dawid
5,0 rating
26 września 2019

Sprzedawałam mieszkanie z firmą mkhouse. Pan Michał jest kompetentną osobą a co najważniejsze działa sprawnie.

Anna
5,0 rating
14 sierpnia 2019

Pan Michał sprzedał bardzo szybko nasze mieszkanie, jak będziemy sprzedawać kolejne mieszkanie to tylko z MKHOUSE

Krystian

© 2019. All Rights Reserved. Designed by Erizo.pl