Opinie

5,0 rating
5 lipca 2022

Przy zakupie mieszkania mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Michałem, który jest przemiłą osobą .Jego życzliwe podejście do klienta, zaangażowanie i profesjonalizm zapewniły nam psychiczny komfort, poszukiwania przebiegły bardzo sprawnie. Szybko znaleźliśmy odpowiednie mieszkanie, zakupu dokonaliśmy bezproblemowo. Pan Michał towarzyszył nam do czasu przekazania nam kluczy do mieszkania. Gorąco polecam!

Mateusz
5,0 rating
12 czerwca 2022

Serdecznie polecam firmę M K house. Mieszkanie które powierzyłam w sprzedaży, sprzedane zostało w 2 tygodnie plus znalezienie nowej wymarzonej nieruchomości trwało równie szybko.
Pan Michał -> Agent do zadań specjalnych!

Lucyna
5,0 rating
27 maja 2022

Spośród kilku pośredników mieszkaniowych z którymi miałem przyjemność ( lub nie przyjemność ) spotkać się w sprawie sprzedaży mieszkania, bez większego namysłu wybrałem Pana Michała z agencji Mk house. Wybór okazał się w stu procentach trafiony i słuszny, prowizja od sprzedaży może nieco większa aniżeli u konkurencji aczkolwiek widać kompletnie inne podejście do klienta, profesjonalizm oraz lata doświadczenia w branży. Jestem zadowolony z całości transakcji i śmiało oceniam na piątkę z plusem 😉

Mariusz
5,0 rating
5 kwietnia 2022

Z całego serca dziękuję agencji, a szczególnie Panu Michałowi, za pomoc w znalezieniu mieszkania dla mojej siostry i siostrzenicy, które były zmuszone uciekać z powodu wojny na Ukrainie do Polski. Sytuacja była skomplikowana ponieważ moja siostrzenica porusza się przy pomocy wózka inwalidzkiego, ale Pan Michał znalazł wygodne mieszkanie w budynku z windą, za bardzo dobrą cenę. Jeszcze raz bardzo chciałbym podziękować w imieniu swoim i rodziny.

Irina
5,0 rating
13 marca 2022

Potwierdzam profesjonalizm i doświadczenie Pana Michała. Sprzedaż mieszkania przeprowadzona fachowo, sprawnie, nieuciążliwie.
Obsługa administracyjna i „papierkowa” przebiegła bardzo sprawnie. Fundamentem współpracy jest możliwość zaufania, jakim warto obdarzyć Pana Michała. Pełen profesjonalizm w każdym calu, co nie wykluczyło ludzkiego-empatycznego podejścia. Klient zaopiekowany w 100%, świetna i szybka komunikacja, prowadzenie całej transakcji kompleksowo, od A do Z.
Dyspozycyjność, wsparcie i pomoc w kwestii załatwienia wszystkich formalności. Szczerze polecam współpracę!

Mira
5,0 rating
12 lutego 2022

Profesjonalna Agencja potrafiąca sprostać wymaganiom nawet na prawdę wybrednych klientów. Mieszkanie którego poszukiwałem musiało spełniać masę bardzo istotnych kryteriów, agent doradził mi co do ostatecznego wyboru lokalizacji za co jestem ogromnie wdzięczy. Proces znalezienia odpowiedniego mieszkania trwał zaledwie 2 tygodnie. Ja podczas swoich miesięcznych poszukiwań niestety nie trafiłem na nic sensownego. Bardzo dziękuję i zdecydowanie polecam – nie ma się co wahać. Prowizja biura dość standardowa i nie wygórowana

Włodzimierz
5,0 rating
13 stycznia 2022

Gorąco polecam współpracę z panem Michałem. Profesjonalizm,ogromna pomoc w każdym elemencie sprzedaży mieszkania. Pan Michał dołożył wszelkich starań,choć nie było łatwo aby dokończyć transakcję aby wszyscy byli zadowoleni. Życzymy dalszych sukcesów w pracy.

Ryszard
5,0 rating
3 grudnia 2021

Drodzy Państwo, jeśli sprzedawać mieszkanie to tylko z p. Michałem. Kupować zresztą pewnie też. P. Michał jest osobą niezwykle rzetelną, dbającą o to, aby każda ze stron transakcji była z niej zadowolona. Ma ogromną wiedzę na temat niezbędnych formalności, doświadczenie na rynku nieruchomości, ale też wspaniałą intuicję nt. potrzeb klientów, która pozwala mu łączyć te potrzeby z odpowiednimi ofertami. Bardzo realnie potrafi ocenić możliwości sprzedaży danej nieruchomości, a przy tym jego zaangażowanie jest na szóstkę z trzema gwiazdkami. Polecam z pełnym przekonaniem.

Kinga
5,0 rating
14 listopada 2021

Współpraca z biurem MK House przebiegła od samego początku bardzo profesjonalnie i ekspresowo. Wraz z żoną sprzedawaliśmy Naszą działkę, równocześnie szukając domu z ogrodem, dzięki zaangażowaniu i pomocy Pana Michała udało Nam się znaleźć piękny dom na obrzeżach miasta, równocześnie finalizując sprzedaż działki. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, nie mogliśmy trafić w lepsze ręce. Bardzo dużo zaangażowania, zainteresowanie i chęć pomocy oraz ogromna wiedza!

Kazimierz
5,0 rating
12 października 2021

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą mk house! Udało mi się sprzedać mieszkanie za gotówkę w dwa tygodnie, a dzięki rzetelnej obsłudze i wiedzy Pana Michała Kozieł szybko znalazłam piękny dom – do którego właśnie się wprowadzam! Polecam za profesjonalizm, szczerość i wiedzę! Jeszcze raz dziękuję za pomoc! :)))

Krystyna
5,0 rating
25 września 2021

Polecam biuro nieruchomości MK HOUSE. W podjęciu tak ważnej życiowej decyzji, jaką jest kupno mieszkania, pomocną okazała się pan Michał. Jest to osoba profesjonalna, cierpliwie odpowiadająca na nurtujące mnie pytania. Z życzliwością rozwiewał wszelkie wątpliwości. Dzięki panu Michałowi cała transakcja przebiegała w ciepłej i miłej atmosferze. Córka, dla której kupiliśmy kawalerkę jest przeszczęśliwa. Za wszystko dziękujemy i polecamy!

Agnieszka
5,0 rating
7 sierpnia 2021

Współpraca z Panem Michałem to sama przyjemność, pełen profesjonalizm. Dziękuję za miłą i owocną współpracę. Pan Michał skutecznie i szybko załatwił wszystkie formalności, zawsze chętnie doradzi i znajdzie najlepsze rozwiązanie, dzięki czemu dobrnęliśmy do szczęśliwego zakończenia transakcji w bardzo krótkim czasie. Jestem bardzo zadowolona i polecam usługi biura MK house.

Majka
5,0 rating
4 lipca 2021

Bardzo profesjonalna obsługa, doskonały kontakt z biurem przez cały okres współpracy. Korzystałem z usług Biura Nieruchomości w Gdyni. Dzięki zaangażowaniu pośrednika, profesjonalizmowi i przekazaniu wartościowych uwag, udało się sprzedać mieszkanie w bardzo szybkim tempie. Firma wyróżnia się spośród innych pośredników. Z pełnym przekonaniem polecam Biuro MK HOUSE w Gdyni.

Miłosz
5,0 rating
13 czerwca 2021

Transakcja sprzedaży mieszkania przebiegła szybko i bardzo pomyślnie.
Pan Michał wykazał się pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Czuwał nad przebiegiem transakcji od pierwszego spotkania do końcowej zapłaty za mieszkanie. Doradzał, rozwiązywał problemy i był do dyspozycji o każdej porze dnia. Poza tym to niezwykle sympatyczny i empatyczny człowiek.
Gorąco polecam.

Martyna
5,0 rating
8 maja 2021

Serdecznie polecamy skorzystanie z usług tego biura ! Cały proces sprzedaży przebiegł przy kompetentnej wiedzy i wsparciu. Stały kontakt telefoniczny, pomoc w załatwianiu wszystkich formalności i znakomita atmosfera. Gdybym kiedykolwiek miała wybierać ponownie biuro to nie byłoby wątpliwości które.

Emila
5,0 rating
18 kwietnia 2021

Polecam to biuro a przede wszystkim współpracę z p. Michałem. To profesjonalny i empatyczny człowiek, który przeprowadzi Cię przez całą procedurę sprzedaży sprawnie i z bardzo dużym wsparciem. Zawsze gotowy do rozmowy , odpowie na wszystkie pytania , pomoże załatwić wszelkie formalności. Bardzo polecam taką współpracę.

Karol
5,0 rating
9 marca 2021

Pan Michał to profesjonalista. W dodatku bardzo mily a cała transakcja zakupu mieszkania w Gdyni przebiegła sprawnie. Załatwione od momentu oględzin do przekazania mieszkania bardzo szybko i po mojej myśli. Dziekuje panu za współpracę!!!!

Agnieszka
5,0 rating
2 marca 2021

Agencja w ekspresowym tempie sprzedała moją nieruchomość i przeprowadziła mnie przez cały proces sprzedaży

Sara
5,0 rating
1 grudnia 2020

Balam sie przenosin do nowego miasta ale juz na poczatku mojej przygody znalazlam swietna firme ktora pomogla mi szybko znalezc przytulne mieszkanko.

Greta
5,0 rating
15 listopada 2020

Pan Michał znalazł mi bardzo dobre mieszkanie w idealnej dla mnie lokalizacji, znam paru agentów, ale Pan Michał nie ma sobie równych. Jestem niezmiernie zadowolony z usług firmy.

Wojciech
5,0 rating
22 października 2020

Rzetelna i warta zaufania agencja nieruchomości. Kontakt z agentem zawsze bezproblemowy i szybki. Mieszkanie zostało sprzedane w przeciągu dwóch tygodni za satysfakcjonującą dla mnie kwotę. Dziękuję za pomoc i szczerze polecam. Pełen profesjonalizm.

Zenon
5,0 rating
10 września 2020

Mimo, że sceptycznie podchodziłam do usług agencji nieruchomości, Pan Michał sprawił, że zmieniłam zdanie. Niezwykle sprawnie i ekspresowo przeprowadzona sprzedaż mieszkania w Gdyni. Z uwzględnieniem mojej indywidualnej sytuacji. Polecam wszystkim, szczególnie sceptykom;) !

Katarzyna
5,0 rating
7 sierpnia 2020

Miałam godność poznać Pana Michała, gdzie muszę stwierdzić że jest bardzo miłym ,kompetentnym, profesionalnym doradcą.
Mój mąż i ja mieliśmy kontakt z Panem Michałem ze względu na nieruchomość w Gdyni. Muszę stwierdzić że jest on wspaniałą i cierpliwą osobą gdzie przy kupnach nieruchomości jest to wielka zaleta. Polecam Biuro Nieruchomości .

Weronika
5,0 rating
29 lipca 2020

Profesjonalna obsługa, rzeczowi i przemili pracownicy, rzetelność, orientacja na klienta, a przede wszystkim przystępne ceny. Polecam gorąco to biuro nieruchomości. Dzięki nim , spełniłem marzenie o wspaniałym mieszkaniu na Witominie.

Radosław
5,0 rating
19 lipca 2020

To mile jak widzisz ze komus zalezy na Twoich sprawach. Mieszkanie sprzedalo sie bardzo szybko i teraz spokojnie moge poszukiwac nowego lokum.

Małgorzata
5,0 rating
25 czerwca 2020

Zleciłem firmie sprzedaż dość nietypowego mieszkania, od momentu ustalenia ostatnich wytycznych do momentu sprzedaży minął zaledwie nie cały miesiąc. Jestem pod wrażeniem, prowizja uczciwa, kontakt dobry, agent obsługujący moje mieszkanie zdecydowanie wzbudził zaufanie.

Waldemar
5,0 rating
20 maja 2020

Pan Michał jest świetnym i w pełni profesjonalnym agentem. Pomógł nam w załatwieniu całej papierkowej roboty, wytłumaczył krok po kroku wszelkie formalności i co najważniejsze pomógł w zakupie wymarzonego mieszkania w Gdyni. Kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny na najwyższym poziome, zawsze szybki i bezproblemowy. Ogromnie dziękujemy i już poleciliśmy znajomym którzy zgłoszą się do biura w następnym tygodniu. Gorąco pozdrawiam

Michał
5,0 rating
3 marca 2020

Sprzedaż mieszkania nastąpiła przy dobrej cenie w ciągu 3 m-cu od podpisania umowy, to szybciej niż się tego spodziewałem. Atuty agencji to
a) bardzo profesjonalny home staging,
b) bardzo dobra widoczność na portalach nieruchomości,
c) wysokie pozycje w google
d) dobrze przygotowany merytorycznie agent obsługujący,
e) nieoceniona pomoc przy formalnościach zarówno przy sprzedaży mieszkania jak i późniejszej umowie sprzedaży nieruchomości.
Gorąco polecam!

Paweł
5,0 rating
12 grudnia 2019

Jestem bardzo zadowolony z agencji Pana Michała ma doskonałe podejście i dużą wiedzę. Mogę z pewnością polecić agencje MK HOUSE.

Jacek
5,0 rating
12 listopada 2019

Pan Michał to kompetentna a przy tym jakże miła persona. Bardzo dobrze prowadziło mi się z nim rozmowę odnośnie zakupu oraz doboru mieszkania. W pełni mogę polecić jego usługi, jestem zadowolony i będę również polecać znajomym

Mikołaj
5,0 rating
19 października 2019

Kupiliśmy za pośrednictwem Pana Michała Nasz wymarzony własny kąt, i szczerze mówiąc to zdecydowanie możemy polecić! Przejrzeliśmy chyba wszystkich pośredników w Trójmieście, i praktycznie każdy zainteresowany był tylko wysokością prowizji, natomiast tutaj widać było zaangażowanie i zainteresowanie Naszymi potrzebami tak żebyśmy byli w 100% zadowoleni 🙂 Teraz mieszkania szukają moi rodzice i już skontaktowałem ich z MK House 🙂 POLECAMY !

Dawid
5,0 rating
26 września 2019

Sprzedawałam mieszkanie z firmą mkhouse. Pan Michał jest kompetentną osobą a co najważniejsze działa sprawnie.

Anna
5,0 rating
14 sierpnia 2019

Pan Michał sprzedał bardzo szybko nasze mieszkanie, jak będziemy sprzedawać kolejne mieszkanie to tylko z MKHOUSE

Krystian

© 2019. All Rights Reserved. Designed by Erizo.pl